Dakwerken Niels Thomas: uw handige harry voor kleine en grote renovatiewerken

icoon_dak6

Renoveren? Kinderspel!

Dakwerken Niels Thomas zorgt niet alleen voor een stevig dak boven uw hoofd. Want ook voor renovatieplannen rekent u op ons. Van een kleine herstelling tot een totaalrenovatie: met Dakwerken Niels Thomas is die klus zo geklaard.

icoon_dak8

Bouwen en breken

U schakelt ons niet alleen in voor ruwbouw en metselopdrachten, maar ook voor Gyproc- en timmerwerk. En wilt u een extra kamer of een nieuwe verdieping in uw woning? Reken ook dan op de stielmannen van Dakwerken Niels Thomas. Onze materialen trotseren de strengste kwaliteitscontroles. Zo doorstaat uw woning perfect de tand des tijds.

icoon_dak7

Klein team, grote service

Kwaliteitswerk in no-nonsensestijl met respect voor de deadline: dát is Dakwerken Niels Thomas. Ons kleine team maakt graag werk van uw renovatie. En niet alleen binnen de kantooruren. U rekent ook op ons voor avond- en weekendwerk. Vermijdt u graag verrassingen? Vraag dan uw gratis offerte aan. Zo weet u op voorhand exact hoeveel uw renovatie kost. U zoekt een handige harry voor kleine of grote renovatiewerken in de provincie Limburg? Of voor grote dakwerken? Vertel ons: wat kunnen we voor ú doen?

Niels Thomas
Renovatiewerken

Renovatiewerken bij Algemene Dak- en renovatiewerken Niels Thomas te Limburg