top of page
Het dak repareren

Aannemer hellende daken in Herk-de-Stad

Aannemer hellende daken in Herk-de-Stad

Bij Algemene Dak- en Renovatiewerken Niels Thomas bent u in handen van erkende specialisten op het gebied van hellende daken. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een renovatie; wij zorgen ervoor dat u een betrouwbaar dak boven het hoofd behoudt.

  • Hellende daken met dakpannen: uitgebreide keuze wat betreft, onder meer, kleuren en formaten.

  • Hellende daken met kunstleien: bij uitstek geschikt voor herstellingen, renovatiewerken en nieuwbouw, en ook gekend om hun moswerende eigenschappen.

  • Hellende daken met natuurleien: voor een niet te imiteren en tijdloos uitzicht van uw dak, en voor een elegant en uniek karakter van uw gehele woning.

  • Metalen dak- en wandprofielen: met name gebruikt bij het leggen en renoveren van industriële daken, bestaande uit standaard of geïsoleerde panelen. Staal heeft veel waardevolle eigenschappen voor hellende daken, waaronder hoge flexibiliteit, gemakkelijke combinaties met andere materialen, en over het algemeen een lange levensduur.

Wenst u meer informatie over het laten aanleggen of renoveren van hellende daken? Contacteer ons dan gerust en vrijblijvend en vergeet daarbij ook zeker niet om een gratis offerte te vragen.

Algemene Dak- en Renovatiewerken Niels Thomas, uw specialist in hellende daken in Herk-de-Stad en omgeving!

Hellende en platte daken bij Algemene Dak- en renovatiewerken Niels Thomas

bottom of page