top of page
Het verwijderen van asbest Roofing

Verwijderen van asbest 

Asbest is de laatste decennia een veelvuldig gediscussieerd probleem geworden in ons land. Asbest is een verzamelnaam voor een familie van natuurlijke mineralen die tot de silicaten behoren. Deze zijn opgebouwd uit asbestvezels die bij beschadiging microscopisch klein kunnen worden en het gevaar is dat het inademen van deze vezels kan leiden tot ernstige gezondheidsproblemen, waaronder asbestose en longkanker.

 

In ons land komt asbest nog altijd vaak voor in verschillende materialen die ooit gebruikt zijn in de bouw. Denk daarbij aan (Eternit) golfplaten, onderdakplaten, en bepaalde soorten regenleidingen. Gezien het gevaar voor de gezondheid moet asbest altijd verwijderd worden door erkende en gecertificeerde specialisten als Algemene Dak- en Renovatiewerken Niels Thomas.

Hoe gaan wij te werk?

  • Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen we langs bij uw woning of bedrijf om de situatie precies in te kunnen schatten.

  • We analyseren de te verwijderen materialen waarin asbest zit, meten het allemaal op, en letten daarbij altijd op uw eigen noden en wensen.

  • Na het bezoek doen we u binnen 24 uur een gratis offerte toekomen. Wij helpen u ook met het aanvragen van premies voor het verwijderen van asbest.

  • Zodra u akkoord gaat met het voorstel, kunnen wij beginnen met het verwijderen van asbest.

 

asbest

Algemene Dak- en Renovatiewerken Niels Thomas staat al jaren bekend als specialist in het verwijderen van asbest in Herk-de-Stad en omgeving!

Hellende en platte daken bij Algemene Dak- en renovatiewerken Niels Thomas

bottom of page